Dolar
32.35
Euro
34.91
Altın
2,221.38
ETH/USDT
3,566.40
BTC/USDT
70,894.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Skor hiç fark etmez galip gelelim yeter

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Dinamo Kiev maçına ilişkin, "İnşallah kalbimizdeki sonuç olsun. Skor hiç fark etmez, galip gelelim yeter." dedi.

05.12.2016 - Güncelleme : 05.12.2016
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Skor hiç fark etmez galip gelelim yeter

KİEV

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları karşılaşmanın sadece kendileri için değil Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Kiev'de takımın konaklayacağı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, her şeyden önce Türk halkını ve Beşiktaşlıları mutlu etmek istediklerini belirterek, "Ülkemiz açısından önemli bir karşılaşma." dedi.

Dinamo Kiev'i yenmek istediklerini aktaran Orman, "Zor bir rakip, Kiev de kazanmak istiyordur. İnşallah kalbimizdeki sonuç olsun. Skor hiç fark etmez, galip gelelim yeter." diye konuştu.

"İnşallah çok daha ileri gideceğiz"

Gruptan çıktıkları takdirde maddi kazançtan çok prestij elde edeceklerine dikkati çeken Orman, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz zamandan beri hep söylüyoruz. Avrupa'da başarılı, dünya kulübü Beşiktaş'ı oluşturmak istiyoruz. Adım adım o planda gidiyoruz. Üstüne koya koya geldik. Slaven hocayla yaptığımız maçlarda da Şenol hocayla yaptığımız maçlarda da buna çok önem verdik. İnşallah çok daha ileri gideceğiz."

Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.