Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,564.00
BTC/USDT
70,270.00
BIST 100
9,079.97
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: Muhtarlar köy ve mahallerin en önemli temsilcileridir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallerimizin en önemli temsilcileri muhtarlarımız olmuştur." ifadesini kullandı.

18.10.2017 - Güncelleme : 18.10.2017
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: Muhtarlar köy ve mahallerin en önemli temsilcileridir

ORDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçme ve seçilme hakkının, huzur ve barış içinde yaşamanın en önemli güvence olduğunu belirtti.

Muhtarların önemine dikkati çeken Torun, "Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallerimizin en önemli temsilcileri muhtarlarımız olmuştur. Bölgesinde yaşayan vatandaşların kederlerine, sevinçlerine, mutluluklarına ortak olan, onların her türlü sorununa çözüm üretme, beklentilerinin ve ihtiyaçlarının karşılanmasında çözüm ortaklığı yapan ve etkin bir rol oynayan muhtarlarımız önemli bir görev üstlenmişlerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Torun, kentlerin her alanda gelişip kalkınmasında da muhtarların rehberliğine büyük ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Günün her saatinde vatandaşların dertlerine çare bulmak için dur durak bilmeden çalışan muhtarlarımız gösterdiği fedakarlıklar tartışılmaz. İnanıyorum ki her bir muhtarımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu bilinçle çalışmalarını sürdürecektir. Yerel yönetimlerin ilk ve en önemli ayağı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, her türlü sorunlarında daima yanlarında olduğumu ifade ediyor, tüm muhtarlarımıza sağlık, huzur ve başarı diliyorum."

Muhabir: Hayati Akçay


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın