Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.70
BTC/USDT
70,348.00
BIST 100
9,079.97
Politika

CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu: Demokrasi cephesi terörün gölgesinde kurulamaz

CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu, "Demokrasi cephesi kurulmalıdır ama şiddetin silahın, terörün gölgesinde kurulamaz." dedi.

Seval Güler  | 26.05.2016 - Güncelleme : 29.05.2016
CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu: Demokrasi cephesi terörün gölgesinde kurulamaz

TBMM

TBMM

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti ve HDP'nin dokunulmazlıklar üzerinden CHP'ye yönelik algı operasyonu yapmaya çalıştıklarını ileri sürdü.

Milletin önünü herkesin kendisine yer bulabileceği bir toplum projesi koyabilecek tek partinin CHP olduğunu savunan Bekaroğlu, CHP kitlesinin büyük değişim ve dönüşüm geçirdiğini, olup biten herşeyden ders çıkararak halkı birleştirdiğini söyledi.

Bekaroğlu, "Ama maalesef CHP üzerinden bir algı operasyonu oluşturuluyor. Algı operasyonu, son dönemde HDP ve kendilerini demokrasi cephesine yazan yazar, çizerlerden geliyor. Bu yanlış bir şeydir. CHP'den başka, ülkede gerginliği azaltacak görünen bir umut yok. 'Biz demokrasi istiyoruz' diyenlerin CHP üzerinde konuşurken çok dikkatli davranmaları gerekiyor. Demokrasi cephesi kurulmalıdır ama şiddetin silahın, terörün gölgesinde kurulamaz. Bu cepheye mensup olduğunu söyleyenlerin şiddetle aralarına mesafe koymaları gerekmektedir." diye konuştu.

Muhabir: Seval Güler

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın