Politika

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: Siyaset dahi üretemiyorlar

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, HDP'yi eleştirerek, "Bazıları Mecliste 'terörü kınamıyorlar' diyor, biz terörü kınamalarından vazgeçtik, geldikleri nokta itibarıyla siyaset dahi üretemiyorlar" dedi.

Ramazan Kaya  | 06.02.2016 - Güncelleme : 07.02.2016
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: Siyaset dahi üretemiyorlar

Elazig

ELAZIĞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ'da bir restoranda belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, kamu kurumu yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, "Biz Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörden bizatihi etkilenen hiçbir esnafımızı, tacirimizi, insanımızı o insafsız terör örgütünün insafına bırakmayacağız" diye konuştu.

"Bodruma sıkışmış teröristlere yardım için, imdat için oralarda saf tutuyorlar"

Bakan Tüfenkci, Organize Sanayi Bölgesinde sanayici ve iş adamlarına yönelik yaptığı konuşmada ise uyguladığı politikalardan dolayı HDP'yi eleştirdi.

Tüfenkci, "Geldiği noktada, terör örgütünün reklamını yapmak ve piarını yapmaktan başka hiçbir vasfı ve dikkate alınmayacak bir duruma düştü. Siyaset üretemez hale düştü. Bazıları Mecliste 'terörü kınamıyorlar' diyor, biz terörü kınamalarından vazgeçtik bölgede siyaset üretsinler o dahi yeter ama geldikleri nokta itibarıyla siyaset dahi üretemiyorlar. Ancak bodruma sıkışmış teröristlere yardım için, imdat için oralarda saf tutuyorlar. Terörle kol kola yürümeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Muhabir: Ramazan Kaya


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.