Yaşam

Milli Savunma Bakanı Işık kızını evlendirdi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık, Faruk Hamutcu'nun Başbakanlıkta görevli oğlu Fuat Hamutcu ile dünyaevine girdi.

27.08.2016 - Güncelleme : 27.08.2016
Milli Savunma Bakanı Işık kızını evlendirdi

KOCAELİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık, Faruk Hamutcu'nun Başbakanlıkta görevli oğlu Fuat Hamutcu ile dünyaevine girdi.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eski Milli Savunma Bakanı ve TÜRKSAT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Gönül, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, bazı eski bakanlar, milletvekilleri ve STK temsilcileri ile ailelerin yakınları katıldı.

TBMM Başkanı Kahraman, yoğun programı nedeniyle nikah töreninden önce ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün mesajlarının okunmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikahta, Başbakan Yıldırım ve kabine üyeleri ile eski bakanlar nikah şahidi oldu.

Başbakan Yıldırım'ın isteği üzerine evlilik cüzdanını geline veren eski Milli Savunma Bakanı ve TÜRKSAT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gönül, çifte mutluluklar diledi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.