Dolar
32.32
Euro
34.93
Altın
2,209.72
ETH/USDT
3,578.00
BTC/USDT
70,984.00
BIST 100
9,040.50
Spor

Osmanlıspor, Olympiakos maçına hazır

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yarın sahasında oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

22.02.2017 - Güncelleme : 23.02.2017
Osmanlıspor, Olympiakos maçına hazır

ANKARA

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla bugün sahasında oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Başkent ekibi, medyaya açık bölümde ısınmaya yönelik koordinasyon çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise mor-sarılı futbolcuların, 5'e 2 pas, sprint ve şut çalışması gerçekleştirdiği öğrenildi.

Numan ve Ndiaye'den iyi haber

Soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiği için dünkü çalışmaya katılamayan Numan Çürüksu, bugün antrenmanda yer aldı.

Adale ağrısı nedeniyle dün sadece koşu yapan Senegalli futbolcu Badou Ndiaye de takımla çalıştı.

Bento: Kontrataklarla sonuç almaya çalışacağız

Olympiakos'un teknik direktörü Paulo Bento, düzenlediği basın toplantısında, Osmanlıspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Portekizli teknik adam, ilk maçın golsüz eşitlikle tamamlandığını hatırlatarak, "İki takım da sonuç almak için çaba sarf edecek. Rakibimizi önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz. Kendi sahasında oynamanın avantajını kullanacaklar. Bunu göz önünde bulunduruyoruz. İyi bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Bunu alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyun stratejileriyle ilgili soruya Bento, "Bizim kendi felsefimiz var. Değişik bir strateji uygulayacağız. Geçen maçtaki gibi kapalı oynayarak, kontrataklarla sonuç almaya çalışacağız." yanıtını verdi.

Olympiakoslu futbolcu Thanasis Androutsos ise iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirterek, "Buraya kazanmak için geldik. İyi bir sonuç alacağımızı umuyorum. Her şey için hazırız. Güçlü bir takımız. Bütün engelleri aşacağımızı umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Halil İbrahim Avşar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.