Dolar
32.38
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.80
BTC/USDT
69,905.00
BIST 100
9,092.26
Gündem

Vali Çınar'dan JÖH birliğine takdirname

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda üstün başarı sergileyen Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerine takdirname verdi.

23.03.2017 - Güncelleme : 23.03.2017
Vali Çınar'dan JÖH birliğine takdirname Fotoğraf: AA / Şener Toktaş

BİTLİS

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda üstün başarı sergileyen Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerine takdirname verdi.

Vali Çınar, makamında İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Gezer ile jandarma askeri personelini kabul etti.

Askerlerle tek tek tokalaşan Çınar, operasyonlarda gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek takdirname sundu.

Vali Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, operasyonlarda üstün başarı elde eden askerleri resmi anlamda özelliği olan takdirnameyle ödüllendirdiklerini belirterek şunları kaydetti:

"İl Jandarma Komutanlığımızdaki subay, astsubay, uzman, er ve erbaşlarımız, bölünmez bütünlüğümüze kasteden hem yabancı ülkelerin hem de ülkemizdeki teröristlerin niyetlerine ve emellerine karşı ülkemizin bütünlüğü için mücadele ediyorlar. Bunu da yaz kış demeden, saat mefhumu gözetmeden, gerçekten doğrudan ateşin içerisinde mücadele ediyorlar. Tabii ki hepsine minnettarız. Ülke ve millet olarak hepsine müteşekkiriz ama biraz daha öne çıkan durumlar ve arkadaşlarımız oluyor. Bugün terörle mücadelede üstün başarı gösteren, canlarını ortaya koyan arkadaşlarımızı, resmi anlamda bir özelliği olan takdirnameyle ödüllendirdik."

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.