Dolar
32.34
Euro
35.20
Altın
2,162.43
ETH/USDT
3,417.40
BTC/USDT
65,999.00
BIST 100
8,718.11
Politika

Bakanlar Kurulu 'yeni üyeleriyle' toplandı

Bakanlar Kurulu, kabinede yapılan değişikliğin ardından Başbakan Yıldırım başkanlığında ilk kez toplandı.

24.07.2017 - Güncelleme : 25.07.2017
Bakanlar Kurulu 'yeni üyeleriyle' toplandı

ANKARA

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında toplandı.

Çankaya Köşkü'ndeki toplantı, saat 11.30'da başladı.

Kabinede yapılan değişikliğin ardından, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ilk kez Bakanlar Kurulu toplantısına katıldı.

Daha önce Bakanlar Kuruluna Adalet Bakanı olarak katılan Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı olarak katılan Fikri Işık ve Sağlık Bakanı olarak katılan Recep Akdağ, Başbakan yardımcıları olarak toplantıda yer aldı.

Daha önce Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Numan Kurtulmuş da Kültür ve Turizm Bakanı olarak Bakanlar Kurulu toplantısına katıldı.

12 saat süren toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Körfez ülkeleri temaslarına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli yer almadı.

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.