Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.40
BTC/USDT
70,319.00
BIST 100
9,079.97
Kültür

İbrahim Erkal hayatını kaybetti

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen şarkıcı İbrahim Erkal, hayatını kaybetti. Erkal'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

11.05.2017 - Güncelleme : 12.05.2017
İbrahim Erkal hayatını kaybetti

İSTANBUL

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi. 

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erkal'ın eşi Filiz Akgün'e başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü sanatçının vefat haberinin ardından eşi Filiz Akgün'ü telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. 

Sanatçının vefatından müteessir olduğunu ifade eden Erdoğan, merhuma Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesine ve sanat camiasına ise başsağlığı diledi.

İbrahim Erkal yarın son yolculuğuna uğurlanacak

İstanbul'da geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Sanatçının eşinin amcası da olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İbrahim Erkal'ın yaşamını yitirdiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde kurulan taziye çadırında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cenaze töreniyle ilgili detayların belli olduğunu belirten Akgün, şöyle konuştu:

"Değerli sanatçımız, değerli kardeşimiz, yeğenimin eşi İbrahim Erkal'ı 23.00 sularında kaybettik. Cenazesi cumartesi günü öğle namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde yapılacak törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Taziyeler ise Maltepe'de Maltepe Stadı'nın yanında bulunan Erzurumlular Vakfında kabul edilecektir. İlgisini esirgemeyen herkese şahsım ve tüm aile ile tüm sevenleri adına teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün doktorlar ile çalışanlara da yine aile ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Hepsi haklarını helal etsinler."

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız, Adem Koç

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın