Kültür

29. Ankara Uluslararası Film Festivali için afiş yarışması

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 29. Ankara Uluslararası Film Festivali'nin duyuru ve tanıtımı için afiş yarışması açıldı.

Ali Kemal Akan  | 20.09.2017 - Güncelleme : 20.09.2017
29. Ankara Uluslararası Film Festivali için afiş yarışması

Ankara

ANKARA

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, festivalin duyurulması ve tanıtımında önemli katkı sağlayacak afişin sahibine, 5 bin lira ödül verilecek.

"29. Ankara Uluslararası Film Festivali Afiş Yarışması"na bireysel, kurumsal ya da ekip olarak katılım olacak. Gönderilen eserlerde, daha önce başka yarışmalarda yer almamış veya sergilenmemiş olma şartı aranacak.

Katılımcılar, istedikleri sayıda çalışmayla yer alacakları yarışma için "www.afis29.filmfestankara.org.tr" internet adresinden başvuru yapacak. Yarışma koşullarının ve teknik detayların bulunduğu yönetmeliğe de aynı internet sitesinden ulaşılabilecek.

Akademisyenlerden ve festival yöneticilerinden oluşacak jüri tarafından değerlendirilecek eserler için 30 Kasım'a kadar başvuruda bulunulabilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın