Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,558.90
BTC/USDT
70,233.00
BIST 100
9,079.97
Kültür

Batman'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Platformu ile Kur'an Nesli Platformu tarafından Batman'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

20.08.2017 - Güncelleme : 20.08.2017
Batman'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Batman

BATMAN

Batman'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu ile Kur'an Nesli Platformu tarafından 6-10 yaş grubu çocuklara 15 gün verilen namaz eğitiminin ardından Şerzan Kurt Parkı'nda düzenlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Etkinlikte şükür namazı kılan çocuklar, şiir ve ilahiler okudu.

Kur'an Nesli Platformu Genel Başkanı Beşir Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 30 il ve yüzü aşkın ilçede yüzlerce kız ve erkek çocuğuna namaz kılmayı öğrettiklerini söyledi.

Namaz kılmanın önemine işaret eden Şimşek, "Çalışmalardaki amacımız, namazı unutmuş, tabiri caizse Allah'ı unutmuş, cami, cemaat, Kur'an yolunu terk etmiş ve bundan dolayı her türlü bela ve musibete duçar olmuş bir toplumun kurtuluşunun tekrar namazla olabileceğini, kardeşliğin, huzur ve barışın camide, çocukların arasında başlayarak büyüyebileceğini ve gelişebileceğine inanarak çocuklarımızı camilerde namazla bir araya getirmektir. Bunu başardığımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Program yapılan dualarla sona erdi.

Muhabir: Muhyeddin Beyca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.