Dolar
32.34
Euro
35.17
Altın
2,155.66
ETH/USDT
3,317.50
BTC/USDT
63,885.00
BIST 100
8,703.91
Kültür

'Bir Liderin Doğuşu' kitabı Bosna Hersek'te tanıtıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi yaşantısını konu olan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabın Boşnakça basımının tanıtımı, Bosna Hersek'in Doboj şehri yakınlarındaki Kotorosko'da yapıldı.

Lejla Bıogradlıja  | 30.07.2016 - Güncelleme : 30.07.2016
'Bir Liderin Doğuşu' kitabı Bosna Hersek'te tanıtıldı

KOTOROSKO

KOTOROSKO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yaşantısını konu olan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabın Boşnakça basımının tanıtımı, Bosna Hersek'in Doboj şehri yakınlarındaki Kotorosko'da yapıldı.

Bosna Hersek'te faaliyet gösteren Dostluk Köprüleri Derneği tarafından düzenlenen tanıtım törenine, Bosna Hersekli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gazi Hüsrev Bey Medresesi İslam ve Sosyoloji Tarihi Öğretmeni Mustafa Spahic, burada yaptığı konuşmada, geçen on yılda Türkiye'nin ekonomi ve turizm alanında büyük güç yakaladığını belirterek, "Türkiye'de yapılmaya çalışılan ama başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi halkın iradesini de hedef almıştır. Erdoğan demek özgürlük, bağımsızlık, egemenlik ve gelişim demektir." dedi.

Türkiye'nin Müslüman devletler arasında en gelişmiş ülke olduğuna işaret eden Spahic, Erdoğan'ı siyaset adamı ve vatandaş olarak her yönüyle anlatan kitabın mutlaka okunması gerektiğini söyledi.

Kitap tanıtımına katılan Sevlid Hurtic de "Kitabı her okuduğunuzda Erdoğan'ın yeni bir fikriyle tanışıyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğu zaman tehdit edildi ama mücadeleyi bırakmadı. Ardından başbakan ve cumhurbaşkanlığı görevlerinde Türkiye'nin ne derece büyük bir potansiyele sahip olduğunu tüm dünyaya gösterdi." diye konuştu.

Hüseyin Besli ve Ömer Özbay tarafından kaleme alınan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabın Boşnakça basımı, Dobra Knjiga Yayınevi tarafından 2011 yılında yapılmıştı. 

Muhabir: Lejla Bıogradlıja

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın