Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,211.47
ETH/USDT
3,591.00
BTC/USDT
70,769.00
BIST 100
8,995.35
Kültür

Bu hafta 5 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyona girecek.

23.06.2016 - Güncelleme : 23.06.2016
Bu hafta 5 film vizyona girecek

İSTANBUL

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyona girecek.

Serdar Gözelekli'nin yönettiği ve Leyla Göksun, Turgay Aydın, Kaan Çakır, Suzan Genç, Erkan Taşdöğen ile Pınar Balkış'ın oynadığı "Muna" izleyici ile buluşacak.

"Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit"

İlk "Kurtuluş Günü" filminin vizyona girmesinden 20 yıl sonra "Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit" adıyla beyazperdede yer alacak olan film, yeni bir hikaye ile seyircinin karşısına çıkacak.  konu ediliyor.

İlk filmin başrolünde yer alan Jeff Goldblum, Vivica A.Fox, Bill Pullman'a yeni seride Liam Hemsworth, Maika Monroe ve William Fichtner eşlik ediyor.

"Bekleyiş"

Piero Messina'nın yönettiği filmin başrollerinde Juliette Binoche, Lou de Laage, Giorgio Colangeli ile Domenico Diele oynuyor.

"Kördüğüm"

Greta Gerwig, Ethan Hawke, Bill Hader ve Julianne Moore gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı yapımın yönetmenliğini "Kanıt" filmi ile tanınan Rebecca Miller yaptı.

"Süper Papağan Filmi"

Aile sirkinde çalışan yaramaz bir papağının sirki kurtarmak için yaşadığı maceralı serüvenin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Ricardo Arnaiz üstlendi.

Muhabir: Melik Fırat Yücel

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.