Kültür

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girecek.

27.10.2016 - Güncelleme : 27.10.2016
Bu hafta 6 film vizyona girecek

İSTANBUL

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği ve Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Ersin Korkut, Fatih Artman ile birlikte rol aldığı "Ekşi Elmalar" filmi izleyici ile buluşacak.

"Kelebeğin Rüyası"ndan 3,5 yıl sonra kamera arkasına geçen Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "Ekşi Elmalar" ile Türkiye'nin 30 yıllık yakın tarihini kalabalık bir aile hikayesi ile sinemaya taşıyor.

"Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi"

İranlı yönetmen Majid Majidi'nin yazıp yönettiği "Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi" filminde Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Ali Reza Shoja-Nuri, Mina Sadati, Rana Azadivar ile Mohsen Tanabandeh gibi isimler rol aldı.

"Cennetin Çocukları" ve "Serçelerin Şarkısı" filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç ile o yıllarda Mekke'de yaşanan olayları anlatıyor.

"Hesaplaşma"

Gavin O'Connor'ın yönetmenliğini üstlendiği "Hesaplaşma" filminin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ve John Lithgow gibi isimler yer alıyor.

Film, sıra dışı bir kovalamaca hikayesini ele alıyor.

"Dokuzuncu Hayat"

Jamie Dornan, Sarah Gadon ve Aaron Paul gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı "Dokuzuncu Hayat" filmi, kısacık hayatı boyunca büyük kazalar atlatan "Louis Drax" adındaki bir adamın ölümüyle arkasında bıraktığı gizeme odaklanıyor.

"Julieta"

Pedro Almodovar'ın yönettiği ve Emma Suarez, Adriana Ugarte, Daniel Grao ile Inma Cuesta gibi isimlerin rol aldığı "Julieta" filmi, kızını ararken kendi iç yolculuğuna çıkan bir kadının hikayesini anlatıyor.

"Kubo ve Sihirli Teller"

Travis Knight'in yönettiği haftanın animasyon türündeki "Kubo ve Sihirli Teller" filminin orijinal seslendirmelerini Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron ile Rooney Mara yaptı.

Muhabir: Melik Fırat Yücel

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın