Dolar
32.34
Euro
35.18
Altın
2,154.87
ETH/USDT
3,373.30
BTC/USDT
65,097.00
BIST 100
8,718.11
Kültür, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Çiğdem Karaaslan: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali aydınlık ve parlaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Milli irade sağlam olduğu sürece, milli irade karanlık emelleri olanlara fırsat vermediği sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali aydınlık ve parlaktır." dedi.

Yaşar Karaman  | 31.07.2016 - Güncelleme : 31.07.2016
Çiğdem Karaaslan: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali aydınlık ve parlaktır Fotoğraf AA: Yaşar Karaman

Samsun

SAMSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, beraberinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Salıpazarı ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti. 

Vatandaşlara hitap eden Karaaslan, Türkiye'de artık darbe günlerinin geride kaldığını belirterek, "Bütün bu yaşananların ardından söyleyebileceğimiz en önemli şey şu, milli idarenin üzerinde hiçbir güç yok. Milli irade sağlam olduğu sürece, milli irade karanlık emelleri olanlara fırsat vermediği sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali aydınlık ve parlaktır. Bu aydınlık ve parlak istikbale giderken sizlerle kader birliği yaptığımız için herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da demokrasi nöbetlerinin günden güne daha coşkulu şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatına kadar nöbete devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın