Dolar
32.34
Euro
35.13
Altın
2,156.11
ETH/USDT
3,356.70
BTC/USDT
64,211.00
BIST 100
8,718.11
Kültür

Dünya yıldızları Aya İrini'de müzikseverlerle buluşacak

"İstanbul Night Flight" konser serisinde dünyaca ünlü müzisyenler Viktoria Mullova, Igudesman&Joo, Mirusia, Salut Salon ve Imamyar Hasanov sahne alacak.

28.04.2017 - Güncelleme : 28.04.2017
Dünya yıldızları Aya İrini'de müzikseverlerle buluşacak

Istanbul

İSTANBUL

Dünyaca ünlü müzisyenler Viktoria Mullova, Igudesman&Joo, Mirusia, Salut Salon ve Imamyar Hasanov "İstanbul Night Flight" konserlerinde hayranlarıyla buluşacak.

Topkapı Sarayı'nın birinci avlusunda bulunan Aya İrini'de düzenlenecek "İstanbul Night Flight" konserler serisi, Events Across Turkey organizasyonuyla İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla bir araya getirecek.

Etkinlikler, yaşayan en büyük violin virtüözü olarak bilinen ve alanında birçok ödülü bulunan Viktoria Mullova'nın 15 Mayıs'taki konseriyle başlayacak.

Klasik müzikte çığır açan ikili Igudesman&Joo ise 15 Eylül'de müzikseverlerin karşısına çıkacak.

İlk kez İstanbul dinleyicisiyle buluşacak olan "Andre Rieu'nun Avustralya meleği" ünlü soprano Mirusia, "From the Heart" turnesiyle 15 Ekim'de hayranlarıyla bir araya gelecek.

Tümü kadınlardan oluşan dünyaca ünlü kuartet Salut Salon da 28 Ekim'de İstanbul'da ilk kez dinleyicisiyle buluşacak.

Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak konserlerin biletleri "biletix.com" adresinden temin edilebiliyor.

Muhabir: Mücahid Eker

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.