Kültür

'Kahve ve Çikolata Festivali' yoğun ilgi gördü

Ankara'da ilk kez düzenlenen "Kahve ve Çikolata Festivali", kahve ve çikolata tutkunlarından yoğun ilgi gördü.

Ahmet Sertan Usul  | 19.05.2017 - Güncelleme : 20.05.2017
'Kahve ve Çikolata Festivali' yoğun ilgi gördü Fotoğraf: AA / Mustafa Kamacı

Ankara

ANKARA 

ATO Congresium'da düzenlenen festivalin satış ve koordinasyon müdürü Aslı Ertuğrul Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivali geleneksel hale getirerek, ilerleyen yıllarda da sürdürmeyi düşündüklerini belirtti.

Yerel ve uluslararası kahve, çikolata üreticilerinin bulunduğu festivale 50 firmanın katıldığını söyleyen Doğan, misafirlerin, firmaların sundukları ikramlarla farklı ürünleri tadabileceklerini ifade etti.

Festivale katılan el yapımı çikolata üreten bir firmanın yöneticisi Sema Kırdar, çikolata yapımının sanatsal yönünü de göstermek için tasarladıkları çikolata odasında çocukların resim yapabilecekleri çikolatadan sayfalar oluşturduklarını söyledi.

Atölye, seminer ve konser gibi etkinliklerin yanında ünlü şeflere ait reçetelerin de sergilendiği festivalde en çok ilgiyi çikolatadan yapılan birebir ölçülerdeki otomobil gördü.

Ankara Kahve ve Çikolata Festivali, 21 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Ahmet Sertan Usul

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın