Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,207.11
ETH/USDT
3,589.30
BTC/USDT
71,092.00
BIST 100
9,058.39
Kültür

Rap dizisi için 'motor' dediler

Eskişehir'de "Rap'e bağlı hayatların hikayesi" sloganıyla kenar mahallelerdeki gençlerin yaşamını konu alan internet dizisi "Porsuk"un çekimleri başladı.

04.07.2017 - Güncelleme : 05.07.2017
Rap dizisi için 'motor' dediler

ESKİŞEHİR-Selçuk Kızıldağ

Eskişehir'de kenar mahallelerdeki gençlerin yaşamını konu alan "Porsuk" isimli internet dizisinin çekimlerine başlandı.

Yönetmeni, senaristi ve yapımcısının çocukluk arkadaşı olduğu projede başrolü, yıllardır rap parçalar yazan ve seslendiren, yine ekibin çocukluk arkadaşı Sefa Poyraz üstleniyor.

Dizinin senaristi Fatih Onaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluk arkadaşlarıyla geçmişte yaşadıkları gerçek hikayeleri kaleme aldığını belirterek dizi ekibinin de çocukluk arkadaşlarından oluştuğunu söyledi.

"Porsuk" isimli internet dizisinin Eskişehir'deki Porsuk Çayı ile herhangi bir ilgisi bulunmadığını dile getiren Onaydın, "Bal porsuğu güçlü bir hayvandır. Benim isim çıkışım oradan oldu. 2 aslanı devirebilecek kuvvete sahip bu hayvanın yaşantısı etrafımdaki arkadaşlarımın yaşantısına benziyordu. Karanlık sokaklarda yaşayan çevreme ancak senaryo yazarak faydalı olabilirdim." dedi. 

Dizinin yönetmeni Yılmaz Aydoğmuşlu da  şunları kaydetti:

"Arkadaşlarım heyecanlı. Elimizde teknik malzemelerimiz ve o malzemeleri kullanabilecek operatörlerimiz vardı. Ben de Hollanda’dan Eskişehir'e hayallerim için döndüm. Fragmanımız sosyal platformda rapseverlerle buluştu. Şimdi gece gündüz çalışarak ilk 3 bölümümüzü çekmek için çaba sarf ediyoruz. 1. bölüm 1 Ağustos Salı günü yayında olacak."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın