Dolar
32.34
Euro
35.16
Altın
2,160.80
ETH/USDT
3,415.60
BTC/USDT
65,978.00
BIST 100
8,718.11
Kültür

Turizmciler de Jandarma da tatilciler için hazır

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te turistik tesisler, bayram nedeniyle tatilcilerini beklerken jandarma da tatilcilerin güvenliği için hazırlıklarını tamamladı.

Sabri Kesen  | 22.06.2017 - Güncelleme : 22.06.2017
Turizmciler de Jandarma da tatilciler için hazır

Muğla

MUĞLA

Tatil cenneti Marmaris'te turizm işletmeleri Ramazan Bayramı oluşacak yoğunluğa yönelik hazırlıklarını günler öncesinden tamamlarken, Jandarma da trafik ve yol güvenliği için hazırlıklar yaptı.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı tüm birimleri ile Ramazan Bayramı'nda ilçeye gelecek binlerce turistin güvenliği için 7/24 görevini sürdürüyor.

Vatandaşların yanı sıra tatilcilerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için önceki yıllarda olduğu gibi bir dizi tedbir alındı.

Uyarı pankartları asıldı

İlçenin tek giriş noktasında köpeklerle güven uygulaması devam ederken, tatilcilerin dikkatli olmaları konusunda uyarı pankartları asıldı.

"Emniyet Kemeri Yaşamla Ölüm Arasındaki Bağdır", "Kask Tak, Hayatta Kal" yazılı pankartlar bayram tatili için gelen vatandaşların dikkatini çekmeye başladı.

Jandarma trafik ekipleri, motorize ekipler, köpeklerle yol uygulamalarını gerçekleştirirken vatandaşlara da emniyet kemeri, aşırı hız ve uykusuzluk konusunda da uyarılarda bulunuyor.

Jandarma ekiplerinin ilçe genelinde tüm birim ve ekipleri ile denetim ve uyarılara bayram süresince devam edeceği bildirildi.

Karayolları tatilcilere hazırlandı

Öte yandan Ramazan Bayramı öncesinde, misafirlerin kötü manzaralarla karşılaşmasını istemeyen Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, karayollarında temizlik yaptı.

Muğla ve Datça karayolu olmak üzere iki ayrı bölgedeki çalışmalar 20 personelle gerçekleştirildi.

Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü, güzellikleri görmeye, yaşamaya gelen tatilcilerin kötü manzara ile karşılaşmasını istemedikleri için karayolunda temizlik yaptıklarını söyledi. Ünlü, tatilcilere yolları kirletmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Muhabir: Sabri Kesen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.