Dolar
32.32
Euro
34.89
Altın
2,214.47
ETH/USDT
3,602.80
BTC/USDT
71,458.00
BIST 100
9,048.67
Teknoloji, Kurumsal Haberler

2. Global Satshow başladı

Bu yıl "Smart Connections" temasıyla düzenlenen 2. Global Satshow İstanbul'da başladı.

29.11.2016 - Güncelleme : 30.11.2016
2. Global Satshow başladı

İSTANBUL

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) stratejik partnerliğinde, EMEA Uydu Operatörleri Birliği (EMEA Satellite Operator's Association - ESOA) ev sahipliğinde, uydu ekosistemi derneği GVF ve dünyanın en geniş profesyonel ağ yapılanması SSPI'nın destekleriyle düzenlenen 2. Global Satshow kapılarını açtı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve 2 gün sürmesi planlanan etkinlikte "uzay teknolojileri, yayıncılık sektörü, uydu endüstrisi, mobil iletişim ve 5G, uydu operatörleri ile nesnelerin interneti" başlıklı konular tartışılacak.

Ayrıca toplam piyasa değeri 100 milyar doları bulan dünyanın dev uydu şirketlerinin üst yöneticileri (CEO) de "CEO Summit" etkinliğinde bir araya gelecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı etkinlikte, Türksat Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Gönül, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve 2. Global SatShow Koordinatörü Hakan Kurt da bulunacak.

Etkinlikte, savunma, havacılık, iletişim ve uzay alanlarında yerli ve yabancı ünlü firmaların yetkilileri konuşmacı olarak yer alacak.

Öte yandan, Anadolu Ajansı'nın 15 Temmuz fotoğraflarından oluşan "Milli İradenin Yükselişi" sergisi de etkinlikte görülebilecek.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın