Dolar
32.39
Euro
35.08
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.40
BTC/USDT
70,923.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

AA haberleri artık akıllı saatlerde

Mobil telefon ve tablet haber uygulamasıyla dijital habercilikte de öncü Anadolu Ajansı, akıllı saat haber uygulamasını da hayata geçirdi.

28.04.2016 - Güncelleme : 24.05.2016
AA haberleri artık akıllı saatlerde

ANKARA

Anadolu Ajansının (AA), "Apple Watch" ve "Samsung Gear S2" cihazlar hedef alınarak geliştirilen yeni uygulaması sayesinde kullanıcılar, artık en güncel ve doğru haberlere akıllı saatleriyle ulaşma imkanına sahip olacak. 

AA'nın resmi internet sitesi "aa.com.tr" ve akıllı telefon uygulamasıyla senkronize çalışan akıllı saat uygulamasında haberler anlık olarak görüntülenebiliyor.

Akıllı saat uygulamasında şimdilik sadece Türkçe dilindeki haberler yayınlanıyor. İngilizce ve Arapça versiyonlar da yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Ücretsiz indirilebiliyor

Uygulamalar, "iOS Appstore" ve "Samsung Galaxy Apps" marketlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

iOS akıllı saat uygulamasına "http://aane.ws/applewatch" linkinden, Samsung Gear S2 akıllı saat uygulamasına da "http://aane.ws/samsunggear2" linkinden ulaşılabiliyor.

Her kategoride ilgili tab altında 10 haber görüntüleniyor. İlgili haber, haber detay ekranından mobil uygulamanın "sonra oku" alanına eklenebiliyor ve paylaşımlar yapılabiliyor.

Anadolu Ajansı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka, yazılımların, AR-GE müdürlüklerindeki uzmanlarca üretildiğini belirterek, "Alanda ilk ve örnek olacak bir projeye imza attık" dedi.

Muhabir: İlkay Güder

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.