Kurumsal Haberler

AA muhabiri Abdulgafur Kılıç vefat etti

AA Adana Bölge Müdürlüğünde muhabir olarak görev yapan Abdulgafur Kılıç, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

03.02.2016 - Güncelleme : 04.02.2016
AA muhabiri Abdulgafur Kılıç vefat etti

ADANA

Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğünde muhabir olarak görev yapan Abdulgafur Kılıç, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde yaklaşık 15 gün önce kanser tedavisi görmeye başlayan Kılıç (35), sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Kılıç için tören düzenlendi

Abdulgafur Kılıç için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde tören düzenlendi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, burada yaptığı konuşmada, "Hiç kimseyi kırmayan incitmeyen çok değerli bir kardeşimizdi. Çok zamansız bir şekilde acımasız bir hastalığa yakalandı. Bizi boynu bükük bıraktı. Çok genç yaşta kaybettik Abdulgafur kardeşimizi. Mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı.

Edilen duaların ardından Kılıç'ın cenazesi Asri mezarlığına götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Kılıç'ın cenazesi memleketi Mardin'e gönderildi.

Vali Büyük, taziye mesajı yayımladı

Adana Valisi Mustafa Büyük de Kılıç için taziye mesajı yayımladı.

Büyük mesajında, şunları kaydetti:

"Tedavi gördüğü Ç.Ü. Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde günlerdir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Anadolu Ajansı Muhabiri Abdulgafur Kılıç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törene katılamamamdan dolayı ayrıca üzüldüğümü belirtiyor, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum."

Abdulgafur Kılıç'ın cenazesi, bugün memleketi Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Şenköy'de toprağa verilecek.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.