Dolar
32.36
Euro
35.04
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,540.00
BTC/USDT
70,062.00
BIST 100
9,129.50
Kurumsal Haberler

AA muhabirlerine ödül

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin 2015 yılı değerlendirmesinde, AA muhabirleri Karslı ve Yaşar, "Fotoğraf", Balcıkoca da "Spor Haberleri" dalında ödüle hak kazandı.

27.04.2016 - Güncelleme : 24.05.2016
AA muhabirlerine ödül Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin 2015 yılı değerlendirmesinde, AA muhabirleri Karslı ve Yaşar, "Fotoğraf", Balcıkoca da "Spor Haberleri" dalında ödüle hak kazandı.

Eskisehir

ESKİŞEHİR

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nce (EGC) geleneksel olarak düzenlenen "Medya Başarı Ödülleri"nde, Anadolu Ajansından (AA) üç muhabir ödüle layık görüldü.

EGC Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamaya göre, basın ve yayın mensuplarının mesleki başarılarını ödüllendirmek amacıyla organize edilen yarışmada değerlendirme süreci tamamlandı.

AA muhabirleri Orhan Karslı ve Emrah Yaşar, "Fotoğraf" dalında ödüle değer bulundu. Yine AA'dan Sinan Balcıkoca, "Spor Haberi" dalında, "Futbol Antrenmanlarında 3D Dönem" başlıklı haberiyle ödüle hak kazandı.

Organizasyonda ödüle layık görülen diğer basın ve yayın mensupları ise şöyle:

Haber: Seda Uçar (Sakarya gazetesi), Meltem Karakaş (Yenigün gazetesi), Tuğba Koçal (Şehir gazetesi).

Fotoğraf: Onur Şentürk (Milli İrade gazetesi).

Söyleşi: Gökhan Koçal (Yenigün gazetesi), Aykut Emekli (Sakarya gazetesi), Selen Yardımcı Babacan (2 Eylül gazetesi).

Spor Haberi: Aytaç Ersoy (Yenigün gazetesi).

TV Programı ve TV Haberi: Emine Girgin, Zehra Çam, Esra Yücel Ünlü ve Şener Çetin (ES TV), Muharrem Esen ve Abdullah Bayraktar (Kanal 26).

Sayfa Düzeni: Seyfettin Altındal (Milli İrade gazetesi), Tuğba Çiftçi (Sakarya gazetesi), Ebru Ünal (Follow dergisi).

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın