Dolar
32.33
Euro
34.90
Altın
2,212.90
ETH/USDT
3,588.10
BTC/USDT
70,798.00
BIST 100
8,976.43
Kurumsal Haberler

Bosna Hersek ve Sırbistanlı gazetecilerden AA'ya ziyaret

BYEGM'nin düzenlediği program ile Ankara'ya gelen Bosna Hersek ve Sırbistan'dan basın heyetleri AA'yı ziyaret etti.

21.03.2017 - Güncelleme : 21.03.2017
Bosna Hersek ve Sırbistanlı gazetecilerden AA'ya ziyaret Fotoğraf: AA/Binnur Ege Gürün

ANKARA

Bosna Hersek ve Sırbistan'dan "Gazeteci Heyeti Programı" çerçevesinde Türkiye'ye gelen gazeteciler Anadolu Ajansını (AA) ziyaret etti.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Balkan coğrafyasında yürütülen dezenformasyonu engellemek ve Bosna Hersek ve Sırbistan toplumuna ilk elden bilgi aktarılmasını sağlamak amacıyla hazırlanan program kapsamında AA'ya gelen konuk gazetecileri, AA Boşnakça, Hırvatça, Sırpça (BHS) Haberler Editörü Hakan Çelik ağırladı.

Çelik, AA'nın uluslararası yapılanması ve işleyişi hakkında heyete sunum yaptı ve konuk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sekiz günlük ziyaret kapsamında, 17-19 Mart'ta Çanakkale Şehitlerini Anma Programı ve Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temel atma törenine katılan heyet, Ankara'daki ziyaretlerinin ardından Nevşehir ve İstanbul'da da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görüşmeler yapacak.

Muhabir: Nazlı Yüzbaşıoğlu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın