Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,221.40
ETH/USDT
3,552.90
BTC/USDT
70,685.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

Bursa Valisi Küçük AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

13.12.2017 - Güncelleme : 13.12.2017
Bursa Valisi Küçük AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

BURSA

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirlerinin çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen ve Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar'dan bilgi alan Küçük, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Ali Atmaca'nın "Uludağ yolunda kar", spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Vali Küçük, fotoğrafların hepsinin birbirinden çarpıcı olduğunu belirterek, AA foto muhabirlerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Fotoğrafları incelediğini ve çok etkilendiğini belirten Küçük, "Fotoğraflarda 'o an' bütün canlılığıyla, ruhuyla yakalanmış. Belki de o yılın tamamını temsil eden, o dönemin bütün özelliklerini yansıtan fotoğraflar. Gerçekten bu fotoğraflar insanın hafızasında yer ediniyor. Açıp tekrar tekrar bakınca insanda çağrışım bırakan özelliklere sahip. Hepsi birbirinden güzel, değerli çalışmalar." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.