Dolar
32.41
Euro
35.03
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.40
BTC/USDT
70,665.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Sarıeroğlu, fotoğraf seçimi sırasında duygusal anlar yaşadı.

Özcan Yıldırım  | 15.12.2017 - Güncelleme : 16.12.2017
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Ankara

ANKARA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Sarıeroğlu, "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılmak için AA ekibini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında kabul etti.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi alan Sarıeroğlu, daha sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

İlk olarak "haber kategorisi"ndeki fotoğrafları inceleyen Sarıeroğlu, bu kategoride Kayhan Özer imzasını taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan'ın Novi Pazar kentindeki Boşnak Milli Konseyini ziyaretinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan kız çocuğuyla çekilen "Erdoğan sevgisi" isimli fotoğraf ile Wisam Hashlamoun'ın Batı Şeria'nın El-Halil kentinde 7 Aralık'ta yaşanan olaylar sırasında çektiği "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" adlı fotoğrafa oy verdi.

"Yaşam kategorisi"ndeki fotoğrafları da tek tek inceleyen Sarıeroğlu, Ali Jadallah'ın İsrail ambargosu altındaki Gazze'de tıbbi yoksunluklar nedeniyle tedavi olamayan ve protez bacağa kavuşma hayali kuran 3 kardeşin hikayelerinin anlatıldığı "Engelli kardeşlerin yaşamı" adlı fotoğrafı oyladı. Bakan Sarıeroğlu'nun fotoğraf seçimi sırasında duygulandığı gözlendi.

Sarıeroğlu, "spor kategorisi"nde ise oyunu Abdullah Coşkun'un Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından çektiği "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafından yana kullandı.

AA muhabirinin sorusu üzerine Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Sarıeroğlu, seçtiği fotoğrafın arka planında Beşiktaş bayrağının olduğuna dikkati çekti.

Fotoğrafları "etkileyici" olarak nitelendiren Sarıeroğlu, "Diğer bakanlar da benim kadar zorlandı mı?" sorusunu yöneltti.

Muhabir: Özcan Yıldırım

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın