Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,564.00
BTC/USDT
70,270.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'dan AA'ya teşekkür

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, AA tarafından hazırlanan ve darbe girişiminin anlatıldığı "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabı için teşekkür etti.

28.07.2016 - Güncelleme : 29.07.2016
Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'dan AA'ya teşekkür

İSTANBUL

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabı için teşekkür etti.

Bakan Avcı, Anadolu Ajansınca hazırlanan ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan kitaba ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kitabın farklı dillerde de yayımlanması gerektiğine vurgu yapan Avcı, sadece içerideki FETÖ'yü bozguna uğratmakla kalmadıklarını, aynı zamanda onların teşvikçisi, kullanıcısı ve destekçisi olan bazı dış mihrakları da ciddi manada başarısızlığa uğrattıklarını kaydetti.

Avcı, şöyle konuştu:

"Onlar şimdi uluslararası planda bu başarısızlıklarının mazeretlerini üretmek için çok farklı dezenformasyon kampanyalarına başvuruyorlar değişlik televizyon kanallarında... Özellikle de Amerika'daki Fox kanalında bunun en çarpıcı örneklerini görüyoruz. Bu tür bilgilendirme çalışmaları hem Anadolu Ajansı gibi kurumlarımız tarafından hem de bütün sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapılmalı. Özellikle üniversite camiasında akademisyenlerimizin yurtdışındaki tanıdıklarına ve meslektaşlarına Türkiye'de gerçekten ne olup bittiğini anlatacak şekilde ilişkiler içerisinde olmalarında büyük fayda var."

Muhabir: Sefa Mutlu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın