Dolar
32.37
Euro
35.01
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,553.10
BTC/USDT
70,136.00
BIST 100
9,102.12
Kurumsal Haberler

Uluslararası İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Türkiye Diyanet Vakfınca tarafından düzenlenen “iyilik” temalı fotoğraf yarışmasında birincilik ve ikincilik ödüllerinin sahibi Anadolu Ajansı foto muhabirleri oldu.

17.02.2017 - Güncelleme : 18.02.2017
Uluslararası İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

ANKARA

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen “iyilik” temalı Uluslararası İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması'nda birincilik ve ikincilik ödüllerinin sahibi Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri oldu.

Türkiye Diyanet Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında düzenlenen “iyilik” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

İyiliğe Netliyoruz” sloganıyla düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen yarışmaya 3 bin 200 eser ile bin 82 kişi katıldı.

İyiliğin yaygınlaştırılması, iyiliğe yönelik farkındalığın artırılması ve iyilik yapmanın teşvik edilmesinin hedeflendiği yarışmanın birincisi "Baba Kucağı" adlı eseriyle AA foto muhabiri Cem Genco oldu.

Yarışmada ikinciliğe layık görülen isim "İyilik Hasadı" adlı eseriyle AA foto muhabiri Özkan Bilgin oldu.

Üçüncülük ödülünün ise Konya’dan "Can Dostlar" isimli eser ile Serkan Daldal'a verildiği yarışmada 40 eser sergilemeye değer görüldü. Sergilenmeye değer görülen eserler arasında AA foto muhabirleri Ali İhsan Öztürk ile Arif Yaman'ın fotoğrafları da yer aldı.

Yarışma sonuçlarına www.diyanetvakfi.org.tr, www.uluslararasiiyilikodulleri.com ve www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden ulaşılabilecek.

Muhabir: Melike Kınacı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.