Dolar
32.32
Euro
34.93
Altın
2,207.68
ETH/USDT
3,577.10
BTC/USDT
70,803.00
BIST 100
9,046.61
Anadolu'da salça mesaisi başladı
27.08.2016

Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da salça mesaisi başladı
Fotoğraf: Tevfik Işık

Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da salça mesaisi başladı
Fotoğraf: Tevfik Işık

Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da salça mesaisi başladı
Fotoğraf: Tevfik Işık

Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. Salça kaynatan vatandaşlar közde patates ve patlıcan pişirmeyi de ihmal etmiyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler