Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )
Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )
Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )
Yemeklerinin lezzetli ve sağlıklı olmasını kendi elleriyle yaptıkları salçaya bağlayan kadınların kışlık salça mesaisi başladı. Kış hazırlıklarının başında gelen salça, domatesin uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucu birçok işlemden geçmesiyle elde ediliyor. Büyük kazanlara konulan domatesler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaynatılıyor. Salça kaynatan vatandaşlar közde patates ve patlıcan pişirmeyi de ihmal etmiyor. ( Tevfik Işık - Anadolu Ajansı )