Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )
Kosova göçmeni Arnavutların yoğun olarak yaşadığı Tokat'ın Niksar ilçesinde yapılan fliya böreği, misafir ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyor. Hazırlanışı zahmetli bir süreci gerektiren, servisiyle de dikkati çeken börek, un, su, tuz, tereyağı, kaymak ve sütten yapılıyor. Hazırlanan hamur, tepsiye konulduktan sonra odun ateşinden elde edilen közde pişirilmeye bırakılıyor. Fliya böreği pişirmek için özel olarak üretilen sac, odun ateşinde ısıtıldıktan sonra hamurun bulunduğu tepsinin üzerine kapatılıyor. Kızaran hamurun üzerine yeniden hamur dökülerek 7-8 kat olan börek, yaklaşık 3 saatte pişiyor. Piştikten sonra kaymak ve süt ilave edilen börek, misafire ikram ediliyor. ( Recep Bilek - Anadolu Ajansı )