Dolar
32.50
Euro
35.17
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,554.30
BTC/USDT
70,674.00
BIST 100
9,079.97
"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
15.01.2018

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

"Fakir kebabı"nın iştah kabartan yükselişi
Fotoğraf: Hasan Namlı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler