Dolar
32.32
Euro
34.88
Altın
2,195.88
ETH/USDT
3,579.70
BTC/USDT
70,686.00
BIST 100
9,003.35
Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
28.09.2016

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Fotoğraf: Zuhal Kocalar

Gaziantep'te kışın tüketilmek amacıyla yaz aylarından itibaren hazırlanan kurutulmuş sebzeler, son yıllarda önemli bir ihraç ürünü haline dönüşerek, dünya mutfaklarında yerini aldı. Sebze bahçelerinden toplandıktan sonra ev ve tarlalarda kadınlar tarafından önce oyulup, tek tek ipe dizilerek güneşte kurutulan patlıcan, biber, kabak ve acur gibi sebzeler yurt içinin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de talep görüyor ( Zuhal Kocalar - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler