Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,206.34
ETH/USDT
3,575.40
BTC/USDT
70,939.00
BIST 100
9,058.43
Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
24.06.2017

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

Geleneksel yöntemle bakır tepside kadayıf hazırlıyor
Fotoğraf: Fahrettin Gök

Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. Kadayıf alan vatandaşlar, artık eski tekniklerle üretilen kadayıf bulmanın zor olduğunu kaydetti. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler