Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )
Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları arasında yer alan tel kadayıf, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan Ahmet Cömert tarafından dededen kalma yöntemlerle bakır tepside üretiliyor. Tek katlı, toprak damlı iş yerinde çalışan Cömert, teknolojinin gelişmesiyle üretim çeşitliliği artan bu ürünün imalatını tamamen dökme usulle gerçekleştiriyor. Un ile suyun karıştırılmasıyla hazırlanan, hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, uzun süren çalışmanın ardından damakları tatlandırıyor. Kadayıf alan vatandaşlar, artık eski tekniklerle üretilen kadayıf bulmanın zor olduğunu kaydetti. ( Fahrettin Gök - Anadolu Ajansı )