İsotta tanıtım atağı başlıyor
11.10.2017

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

İsotta tanıtım atağı başlıyor
Fotoğraf: Halil Fidan

Türkiye'nin önemli gastronomi kentlerinden Şanlıurfa'da, yemeklerin vazgeçilmezi olan isotun tanıtımı için düğmeye basıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle isotun daha sağlıklı ve kaliteli üretilmesi için çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, isot için ikinci aşamaya geçiyor. Bugüne kadar üretim alınında kendini geliştiren Şanlıurfa'da, bundan sonraki süreçte bilimsel çalışmaların yanı sıra tanıtıma ağırlık verilecek. Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa'da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli bir sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Halil Fidan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler