Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )
Kars'ta aralarında kadınların da bulunduğu besiciler, kışın yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin etini yemeden gitmediği Kars kazlarının bu yılki ilk yavrularını, daha iyi beslenmeleri için doğayla buluşturdu. Türkiye'deki kaz üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı Kars'ta birçok aile, geçimini bu işten sağlıyor. Kaz besicileri, havaların ısındığı bugünlerde kuluçkadan çıkan yavruları, iyi beslenmeleri için anaç kazlarla doğaya bırakmaya başladı. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )