Dolar
32.34
Euro
34.94
Altın
2,221.76
ETH/USDT
3,565.50
BTC/USDT
70,857.00
BIST 100
9,079.97
Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
14.07.2016

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
Fotoğraf: Hüseyin Demirci

Anadolu'nun zengin peynir çeşitliliği içerisinde yer alan Kars, Erzurum, Ardahan, Iğdır yöresine özgü çeçil peyniri için tandır evlerinde kazanlar yakıldı. Çeçil peyniri için Kars'taki tandır evlerinde bir araya gelen kadınlar, her gün imece usulüyle, meralarda beslenen hayvanlarının lezzetli sütlerini mayalandıktan sonra kazanlarda kaynatıyor, sonra zorlu yoğurma işlemiyle tel tel görünüme sahip çeçil peynirine dönüştürüyor. ( Hüseyin Demirci - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler