Kestanenin ormandan tezgahlara uzanan yolculuğu
29.09.2016

Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )


Kestanenin ormandan tezgahlara uzanan yolculuğu
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )


Kestanenin ormandan tezgahlara uzanan yolculuğu
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )


Kestanenin ormandan tezgahlara uzanan yolculuğu
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )


Kestanenin ormandan tezgahlara uzanan yolculuğu
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler