Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )
Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )
Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )
Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )
Kış aylarında özellikle sokaklardaki seyyar tezgahlarda pişirilen "soğuk havaların keyfi" olarak da anılan kestane, meşakkatli bir sürecin ardından tezgahlara ulaştırılıyor. Soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi, tadıyla damakları, kokusuyla da insanın içini ısıtan kestanenin hasadı, Sinop'ta başladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )