Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. İşletmede görevli aşçı Mustafa Gündüz, kiraz turşusunu kavurarak yemeğini yapıyor. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. İşletmede görevli aşçı Mustafa Gündüz, kiraz turşusunu kavurarak yemeğini yapıyor. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. İşletmede görevli aşçı Mustafa Gündüz, kiraz turşusunu kavurarak yemeğini yapıyor. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. İşletmede görevli aşçı Mustafa Gündüz, kiraz turşusunu kavurarak yemeğini yapıyor. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. İşletmede görevli aşçı Mustafa Gündüz, AA muhabirine açıklamada bulundu. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )
Yazın sevilen meyvelerinden kiraz, Karadeniz mutfağında turşu olarak da tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yumurtadan armuda farklı ürünlerin kullanıldığı 150 turşu çeşidiyle bilinen 43 yıllık işletme, kirazı bidonlarda stoklamaya başladı. ( Eyüp Elevülü - Anadolu Ajansı )