Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,550.10
BTC/USDT
70,662.00
BIST 100
9,079.97
Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
27.06.2016

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

Soğuk tüketilen meyan şerbeti, iftar sofralarını süslüyor
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Güneydoğuda yetişen meyan bitkisinden elde edilen meyan şerbeti, serinletici özelliğiyle yaz aylarına denk gelen Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Meyan şerbetinin zorlu yolculuğu sabahın erken saatlerinde başlıyor. Güneydoğu illerinde yetişen meyan bitkisi, dev kazanlarda kaynatılıp, varillerde bol buzla demlenmeye bırakıldıktan sonra ahşap haznelerde damıtılıyor. Poşetlere ya da pet şişelere konularak satılan şerbet, soğuk tüketilmesi nedeniyle vatandaşların ilgisini görüyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler