Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor.Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas zeytinyağı adıyla Coğrafi İşaret Tescil Belgesi aldıklarını belirtti. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor. Yüzyıllardır sağlık deposu olarak bilinen, her biri büyük bir özenle toplanan "yeşil altın" olarak nitelendirilen zeytinden farklı yöntemlerle zeytinyağı elde ediliyor. Verdiği lezzetiyle en çok taş baskı olanları ön plana çıkıyor. Tercih edenlerin yoğun olması nedeniyle taş baskı zeytinyağları bin yıllık yöntemle üretiliyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )