Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,569.70
BTC/USDT
70,456.00
BIST 100
9,079.97
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş: AK Parti'de anayasa referandum heyeti oluşturulacak

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, "AK Parti'de anayasa referandum heyeti oluşturulacak. Heyet, hem söylemi hem de sürecin nasıl işleyeceği konusundaki kampanya sürecini belirleyecek."dedi.

23.01.2017 - Güncelleme : 23.01.2017
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş: AK Parti'de anayasa referandum heyeti oluşturulacak

TBMM 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Parlamento muhabirleriyle düzenlediği sohbet toplantısında, AK Parti'de Anayasa referandum heyetinin oluşturulduğunu söyledi.

Elitaş, heyette kimlerin olacağının henüz tespit edilmediğini, bunu AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Binali Yıldırım'ın belirleyeceğini ifade etti.

Mustafa Elitaş, "Bizim anayasa değişiklik kanununun sonuçlarının ne olacağı ile ilgili meseleyi ifade etmemiz gerekiyor. Maddenin ne içerdiği belli, önemli olan bunu siyasi bir dille kamuoyuna anlatabilmek." dedi.

Meclisin 7 Şubat'ta çalışmalarına devam edeceğini dile getiren Elitaş, gündemde Serbest Bölgeler Kanun Tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu Kanun Tasarısı, Ahilik fonu denilen tasarı ile uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarıların olduğunu kaydetti.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, referandum gününe bir ay veya 5 hafta kalana kadar TBMM'nin çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

"Reklam kampanyasını Olçok'un firması yürütecek"

AK Parti'nin bugüne kadarki reklam çalışmalarını, 15 Temmuzda şehit olan merhum Erol Olçok'un yürüttüğünü anımsatan Elitaş, "Onu rahmetle anıyoruz. 2001'den bu yana gelen bir sistem vardı, Türkiye'de yeni bir ekol oluşturdu. AK Parti çok tutulmasına rağmen, her kampanyada yeni bir şarkı bütünlüğü ortaya çıkarıldı." ifadelerini kullandı.

Elitaş, muhtemelen bu reklam kampanyasını da Olçok'un firmasının yürüteceğini, çünkü o firmada yetişmiş kadro olduğunu söyledi.

Muhabir: Coşkun Ergül

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.