Dolar
32.32
Euro
34.90
Altın
2,214.90
ETH/USDT
3,606.10
BTC/USDT
71,500.00
BIST 100
9,054.06
Politika

AK Parti'den halk oylamasına özel web sitesi

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin kampanya kapsamında "kararimizevet.com" adresli web sitesi kurdu.

25.02.2017 - Güncelleme : 25.02.2017
AK Parti'den halk oylamasına özel web sitesi

ANKARA

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin kampanya kapsamında, "kararimizevet.com" adlı web sitesi kurdu.

AK Parti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı ile 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için kampanya startını verdi.

Bu kapsamda oluşturulan "kararimizevet.com" adresli internet sitesinde, halk oylamasına gidilen süreçte vatandaşların bilgileneceği, AK Parti teşkilatının da kampanya sürecinde kullanacağı kitapçık, broşür, afişler ve materyallere ilişkin görsellere yer verildi.

Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım, sitede yer alan mesajında, teşkilat mensuplarına, halk oylaması kampanya sürecinde partinin kurumsal kimliğinin muhafaza edilmesi uyarısında bulundu.

"Taviz verilmeyecek"

AK Parti kurumsal kimliğine, parti programına, parti tüzüğüne, kampanya kılavuzuna ve Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı davranışlar karşısında partinin taviz vermeyeceği ve sorumluluk kabul etmeyeceğini vurgulayan Başbakan Yıldırım, 16 Nisan 2017 Halk Oylaması Kurumsal Kılavuzu'nun bu amaç doğrultusunda hazırlandığını bildirdi.

Halk oylamasına özel Kürtçe şarkı

"İletişim stratejisi", "Kurum kimliği", "Miting duyuruları", "Müzikler", "Basılı işler" ve "Dijital kurumsal kimlik" başlıklarından oluşan "kararimizevet.com" adresli web sitesinde, halk oylaması kılavuzu da yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin hazırlanan kitapçık, broşür ve afişlerin bulunduğu sitede, 16 Nisan'a kadarki süreçte meydanlarda çalınacak, Aydın Aydın tarafından seslendirilen "Ben evet diyorum" adlı Kürtçe şarkı da ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı.

Sitede ayrıca Türkiye'de 48 milyon internet kullanıcısının bulunduğu hatırlatılarak sosyal medyanın etkin kullanılması, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığınca ilan edilen seçim yasaklarına mutlaka uyulması istendi. 

Muhabir: Sinan Uslu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.