Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,211.47
ETH/USDT
3,591.00
BTC/USDT
70,769.00
BIST 100
8,995.35
Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Şırnak'ta STK'larla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

17.11.2017 - Güncelleme : 18.11.2017
Başbakan Yardımcısı Bozdağ Şırnak'ta STK'larla bir araya geldi

ŞIRNAK

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, kentteki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştu.

Toplantıda konuşmak için kürsüye çıkan Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşerek "Sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilimizin değerli yöneticileri sizi saygıyla selamlıyorlar ve sizin sesinizi duymak istiyorlar." dedi.

Katılımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Ben de çok teşekkür ediyorum. Şırnak ilimizin muhterem kanaat önderleri, sizleri şu anda Ankara'dan en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başbakan Yardımcımız, gerekse Diyanet İşleri Başkanımız, başbakanımızın bölgedeki bugün yapmış olduğu toplantıları kısmen, zaman zaman ben de televizyondan izledim. Bütün bölgenin birliğine, beraberliğine vesile kılsın. İnşallah bizler de şöyle yakın bir zamanda bölgeyi ziyaret edeceğiz, sizlerle bir arada olacağız. İnşallah hem dertleşeceğiz hem de bölgenin geleceğine yönelik ne gibi adımlar atacağımızı sizlerle beraber konuşacağız. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeşlik olacağız, hep beraber Türkiye olacağız inşallah."

Bozdağ'ın, "Sayın Cumhurbaşkanım, çok teşekkür ediyoruz. Allah'a emanet olun," sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben de çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun." dedi.

Muhabir: Hasan Namlı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın