Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,529.40
BTC/USDT
69,636.00
BIST 100
9,093.83
Politika

Çalışma Bakanlığı'ndan açıklama

Çalışma Bakanlığı, KİT'lerdeki çalışanlarla ilgili iddialara ilişkin, "Bakanımız Sarıeroğlu'nun AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda gerçekleştirdiği sunum esnasında veya sonrasında iddia edildiği gibi bir ifadesi bulunmamaktadır." bilgisini verdi.

16.01.2018 - Güncelleme : 16.01.2018
Çalışma Bakanlığı'ndan açıklama

ANKARA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun, AK Parti Grup Toplantısı'nda milletvekillerine çalışma hayatına ilişkin sunumunda, bazı basın yayın organlarında yayınlanan ifadeleri kullanmadığı bildirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, bugün gerçekleştirilen AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda milletvekillerine sunum yapan Bakan Sarıeroğlu’na ait olduğu iddia edilen bazı ifadelere yer verildiği belirtildi.

Bakan Sarıeroğlu'nun, 24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 696 Sayılı KHK ile çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemelere yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiği vurgulanan açıklamada, "Zamanın kısıtlı olması nedeniyle sorulara sözlü olarak cevap verme imkanı olmamış, milletvekillerinin sorularına yazılı şekilde cevap verilmesi kararlaştırılmıştır. Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nun gerçekleştirdiği sunum esnasında veya sonrasında ilgili haberlerde iddia edildiği gibi bir ifadesi bulunmamaktadır." değerlendirmesinde bulunuldu.

Muhabir: Özcan Yıldırım

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.