Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,528.90
BTC/USDT
69,858.00
BIST 100
9,080.71
Politika

Kemer Belediye Başkanı Gül: Terbiyesini aldığımız CHP'ye döndüğümüz için mutluyuz

Kemer Belediye Başkanı Gül, CHP'ye geçme kararı aldığını belirterek, "Biz aileden gelme CHP'liydik. Terbiyesini aldığımız CHP'ye döndüğümüz için mutluyuz." dedi.

27.09.2016 - Güncelleme : 27.09.2016
Kemer Belediye Başkanı Gül: Terbiyesini aldığımız CHP'ye döndüğümüz için mutluyuz Fotoğraf: Yunus İçen/AA

Antalya

ANTALYA

Antalya'da MHP'den istifa eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP'ye geçme kararı aldığını belirterek, "Biz aileden gelme CHP'liydik. Zamanında belediye başkanlığı da yaptım. Ama bazı olaylar nedeniyle ayrılığımız olmuştu. Terbiyesini aldığımız CHP'ye döndüğümüz için mutluyuz." dedi. 

Düşürülen Rus uçağının pilotunun ailesine ev verme teklifinin ardından kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildikten sonra MHP'den istifa eden Kemer Belediye Başkanı Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin aslında "aileden gelme CHP'li" olduğunu söyledi.

Yaşananların ardından CHP'ye dönme kararı aldığını ifade eden Gül, bu kararında CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Semih Esen ve İlçe Teşkilatı Başkanı Erdem Cesur'un etkili olduğunu dile getirdi.

"Terbiyesini gördüğümüz partide siyaset yapmaya devam edeceğiz"

İki dönem boyunca MHP'den belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Gül, şöyle konuştu:

"Biz aileden gelme CHP'liydik. Zamanında belediye başkanlığı da yaptım. Ama bazı olaylar nedeniyle ayrılığımız olmuştu. Terbiyesini aldığımız CHP'ye döndüğümüz için mutluyuz. Yetiştiğimiz ve terbiyesini gördüğümüz partide siyaset yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde il teşkilatının alacağı kararla rozet takma işi olacak. Kemer'e ve halkımıza hayırlı olsun. Daha önce ayrıldığımız zaman CHP seçmeni üzülmüştü. Biz de üzülmüştük. Ama artık muhabbetimiz devam edecek."

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın