Dolar
32.39
Euro
35.04
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,553.00
BTC/USDT
70,496.00
BIST 100
9,078.26
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: Verdiğimiz destek büyük Türk milletinedir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, "Bir şahsa ya da bir partiye verilen destek yoktur. Verdiğimiz destek, büyük Türk milletinedir." dedi.

Muhammed Nuri Erdoğan  | 25.03.2017 - Güncelleme : 25.03.2017
MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: Verdiğimiz destek büyük Türk milletinedir

Yozgat

YOZGAT

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki MHP Yozgat Merkez İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz darbe girişimi gecesinde bırakın sokağa çıkmayı, evlerinin balkonuna çıkamayandan ülkücü harekete ne lider olur ne de genel başkan olur. Herkes haddini bilecek." diye konuştu.

Seyirci kalmak yerine inisiyatif almak durumunda kaldıklarını belirten Durmaz, "2007 yılında cumhurbaşkanının seçimine engel olanlar kimlerdi? O gün de aynı kafaydı, CHP idi. CHP, agresif bir tutum sergileyerek o gün Meclisin cumhurbaşkanı seçmesine engel oldu, Meclisin elindeki önemli bir yetkinin Meclisin elinden çıkmasına vesile oldu, bugün de aleyhte kampanya yürüten CHP." dedi.

Durmaz, bir şahsa ya da partiye destek verilmediğinin altını çizerek, şöyle devam etti:

"Hiç kimseye verilmiş bir tavizimiz yoktur. Bir şahsa ya da bir partiye verilen destek yoktur. Verdiğimiz destek büyük Türk milletinedir. Bu milletin birliğine, dirliğine, bin yıllık kardeşlik hukukuna, bekasına verilen bir destektir. Bu koşullarda seyirci kalamazdık, inisiyatif aldık."

Muhabir: Muhammed Nuri Erdoğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
MHP
Bu haberi paylaşın