Dolar
32.35
Euro
34.89
Altın
2,220.20
ETH/USDT
3,555.10
BTC/USDT
70,467.00
BIST 100
9,079.97
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır." dedi.

İsmail Çimen  | 28.04.2016 - Güncelleme : 29.04.2016
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır

Ankara

ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, TBMM'de yaşanan gerginliklere değindi.

Bahçeli, "PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Gazi Meclisin kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

"Genel Kurul ve komisyon çalışmalarını sabote eden, Kandil talimatıyla kilitleyen terör kuryeleri hakettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur" diyen Bahçeli, "Hiç şüpheniz olmasın, kim ne söylerse söylesin, bugünleri aşacağız, zorlukları birer birer kurumuş yapraklar gibi ufalayacağız." ifadesini kullandı.

Muhabir: İsmail Çimen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın