Dolar
32.35
Euro
34.91
Altın
2,221.91
ETH/USDT
3,562.90
BTC/USDT
70,924.00
BIST 100
9,079.97
Politika

TBMM Başkan Müşaviri görevine yeni atamalar

TBMM Genel Sekreter Yardımcıları Bozdağ, Kaya ve Tamirci, TBMM Başkan Müşaviri görevine atandı.

Coşkun Ergül  | 27.07.2016 - Güncelleme : 27.07.2016
TBMM Başkan Müşaviri görevine yeni atamalar

TBMM

TBMM

TBMM Genel Sekreter Yardımcıları Muhammet Bozdağ, Kemal Kaya ve Mustafa Tamirci, TBMM Başkan Müşaviri görevine atandı.

Alınan bilgiye göre, TBMM Genel Sekreter Yardımcıları Muhammet Bozdağ, Kemal Kaya ve Mustafa Tamirci, TBMM Başkan Müşaviri görevine getirildi. Bu çerçevede, bazı üst düzey bürokratlar arasında da görev yeri değişikliği oldu.

Öte yandan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Başkan Müşavirliğine atananlardan Muhammet Bozdağ'a gönderdiği yazıda, bürokrasideki olağan görev değişiklikleri çerçevesinde kadro değişikliği planlaması içinde olduklarını, Bozdağ'ın da bundan sonra TBMM Başkan Müşaviri olarak göreve devam etmesini arzu ettiğini belirtti.

İsmail Kahraman, söz konusu yazıda "Şurasının bilinmesini isterim ki yaşanan bu görev değişikliğinizin darbe teşebbüsü sonrası yapılan el çektirmelerle alakası yoktur. Yaşanan güncel durum içerisinde hakkınızla ilgili arada böyle bir irtibat kurulmasını istemeyeceğim için, bu yazıyı kaleme aldım. Ülkemizin bir daha böyle bir badire yaşamaması dileğiyle, hayırlı günler ve başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Coşkun Ergül

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.