Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.00
BTC/USDT
70,037.00
BIST 100
9,137.83
Spor, Futbol

Antalyaspor Başkanı Tezioğlu'ndan Eto'o açıklaması

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Terzioğlu, "Bize Beşiktaş ya da başka kulüpten ulaşan resmi bir teklif yok. Eto'o, belindeki rahatsızlık nedeniyle teknik heyetin de izniyle kamptan ayrıldı." dedi.

28.07.2016 - Güncelleme : 28.07.2016
Antalyaspor Başkanı Tezioğlu'ndan Eto'o açıklaması

ANTALYA

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yıldız futbolcuları Samuel Eto'o'nun belindeki rahatsızlık nedeniyle Topuk Yaylası'ndaki kamptan ayrılarak, tedavi olmak için Antalya'ya geldiğini bildirdi.

Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapmak için Antalyaspor'un Düzce Topuk Yaylası'ndaki kampından ayrıldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Samuel Eto'o ile 2 yıl daha sözleşmeleri bulunduğunu hatırlatan Terzioğlu, "Bize Beşiktaş ya da başka kulüpten ulaşan resmi bir teklif yok. Eto'o, belindeki rahatsızlık nedeniyle teknik heyetin de izniyle kamptan ayrıldı ve tedavi için Antalya'ya geldi. Antrenmanlarda daha fazla zorlamamak için kulüp doktorunun tavsiyesi ile tetkikleri yaptırılıyor. Takımımızın kampı da zaten yarın bitiyor." diye konuştu.

Terzioğlu, Samuel Eto'o'yu takımda tutmaktan yana olduklarını ancak Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda, futbolcuların da gitmek istemesi halinde her transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın