Dolar
32.37
Euro
35.08
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.00
BTC/USDT
70,787.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Ay-yıldızlılarda Rusya mesaisi sürüyor

A Milli Futbol Takımı, Rusya ile yapacağı özel maç için Belek kampındaki ikinci çalışmasını gerçekleştirdi.

29.08.2016 - Güncelleme : 30.08.2016
Ay-yıldızlılarda Rusya mesaisi sürüyor

ANTALYA

A Milli Futbol Takımı, Rusya ile yapacağı özel maç için Belek kampındaki ikinci çalışmasını gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Rusya ile 31 Ağustos Çarşamba günü Antalya'da özel maçta karşılaşacak A Milli Takımı, Belek kampındaki ikinci çalışmasını basına kapalı olarak yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmanda uyluk bölgesi arka kas grubunda gerilme hisseden Yunus Mallı ve izinli olan Gökhan Töre yer almadı. Tedbir amaçlı olarak saha çalışmasına katılmayan Yunus Mallı, fizyoterapist eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dahilinde kamp otelinde çalıştı.

Antrenmanda dün akşam kulüp takımlarının maçlarında forma giyen futbolcular yenileme çalışması ve açma-germe egzersizleri yaparak istirahat için otele döndü. Diğer oyuncular ise dinamik ısınma ve pas çalışması yaptıktan sonra dar alanda taktik oyuna dahil oldular. Antrenman yenileme koşusu ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.

A Milli Takım, Rusya maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın